"8 Raons per gaudir Segre-Rialb", premi Alimara 2012

El Consorci Segre Rialb ha estat guardonat amb un premi ALIMARA del CETT dins de la categoria d'institucions públiques d'àmbit comarcal i local, per la campanya de promoció turística "8 raons per gaudir Segre-Rialb".
La campanya gira entorn dels valors tradicionals i dels principals productes turístics dels municipis de la Baronia de Rialb, Bassella, Oliana, Peramola, Ponts i Tiurana; en un entorn que té com a eix vertebrador l'element de l'aigua i l'embassament de Rialb.
L'entrega dels premis va tenir lloc el dia 19 d'abril a l'Hotel Alimara de Barcelona. El premi el va recollir el president del Consorci Segre Rialb i alcade d'Oliana, Miquel Sala i Muntada, que va estar acompanyat per l'alcade de Tiurana, Àngel Villarte i Canes; l'alcadessa de Ponts, M. Antonia Pubill i Carroa; l'alcade de la Baronia de Rialb, Pere Prat i Torra; la tècnica de turisme del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Montse Ripoll i la tècnica de turisme del Consorci Segre Rialb, Núria Solé i Solé.
Aquest premis reconeixen la qualitat i la innovació del material de promoció turística i l'esforç tant de les institucions púlbique scom de les empreses per generar una major demanda, tot comptant amb el suport del Saló Internacional del Turisme de Catalunya, SITC.