Workshop al Consorci Segre Rialb

SEGRE RIALB POTENCIA LA RELACIÓ ENTRE EL PRODUCTE LOCAL I L’ALLOTJAMENT.
El Museu de la Moto de Bassella va acollir el passat 28 de juny la 1ª edició del Workshop Empresarial Turístic Segre Rialb, organitzat per l’organisme Consorci Segre Rialb.
Una quarantena d’empresaris turístics de la zona consorciada, que inclou els municipis de la Baronia de Rialb, Bassella, Oliana, Peramola, Ponts i Tiurana, van participar ahir en una sessió de treball tancada per tal de donar a conèixer el seu producte amb propostes fermes i amb una clara perspectiva d’establir relacions comercials a posteriori.
A la jornada hi van participar empreses i establiments de diferent índole, com establiments d’allotjament turístic, restauradors, establiments de productes artesans, establiments de vins, bugaderies, empreses d’esports, etc.
Van destacar també, els dos convidats especials d’aquesta 1ª edició, que van ser el Montsec i Museus del Pirineu, on també von donar a conèixer els seus productes estrella als establiments d’allotjaments participants.
El president del Consorci Segre Rialb, Miquel Sala, va destacar la importància de la jornada per potenciar la cooperació entre els agents econòmics d’un mateix territori, fomentar així el consum de productes locals i millorar el desenvolupament territorial.